< Volver | Inicio > Ho tens tot a punt pel IV Duatló de Girona-Manter

Ho tens tot a punt pel IV Duatló de Girona-Manter

Fecha de publicación 28/02/2018 00:00

#TGCBINN starstarstarstarstar

Tradeinn et proposa un repte esportiu apassionant pel primer trimestre de 2017. T’animem a participar al IV Duatló de Girona-Manter del pròxim 5 març a la ciutat de Girona que organitza el Club Triatló Girona Costa Tradeinn (TGCBINN). Una prova, que tot i la seva joventut, s’ha convertit en una de les més esperades del calendari de duatlons catalans per la bellesa dels paisatges. El duatló és un prova de resistència que consisteix en combinar el running amb el ciclisme.

cabecera

En el IV Duatló de Girona- Manter es tracta completar en el menor temps possible el recorregut de dues voltes de 2,5 quilòmetres en un circuït per la Devesa de Girona (el parc urbà més gran de Catalunya), per seguidament agafar la bicicleta i fer 23 quilòmetres passant pels pobles i carreteres de la Vall del Llémena, i acabar finalment amb una última volta de cursa a peu. En total, 7 quilòmetres de running i 23 de ciclisme. El punt de sortida i arribada és el Pavelló de Fontajau, les instal·lacions que utilitza l’Uni Girona.

imagen

Una hora abans de les sortida de les 10:30h, com ja és tradicional, també es celebra el Duatló Infantil amb l’objectiu d’apropar els més petits de la família en la pràctica esportiva. Molts atletes que participen el Duatló, apunten els seus fills en aquesta prova que és un autèntica festa de l’esport.

Aquesta any Tradeinn està més implicat que mai en l’organització d’aquesta competició perquè al gener vàrem firmar un acord de ‘co-branded’ amb el TGCBINN. L’any passat el Duatló de Girona – Manter va aplegar uns 400 atletes. En l’edició de 2017 esperem superar aquesta xifra. De nou, t’animem a participar-hi! Sinó coneixes la zona on es disputa la prova, és una excusa perfecte per comprovar que Girona ciutat és un lloc ideal per la pràctica esportiva. Les inscripcions s’han de fer a http://www.triatlo.org/ Ens veiem el 5 de març!

appstore googleplay
instagram facebook twitter

seguridad confianza

© Copyright 2009 by tradeinn.
TRADEINN RETAIL SERVICES, S.L.

Copyright 2009-2017 by Tradeinn. TRADEINN RETAIL SERVICES, S.L. CIF/VAT ES-B-17527524, C/ Pirineus, 9, 17460 Celrà (Girona), España.